’CAMP MINDSTONE’

Camp Mindstone er for dig, der gerne vil udfordre dig selv i helt nye omgivelser. Sammen med 13 andre unge får du 6 dages intensive oplevelser i de smukke norske fjelde, nye indsigter, tid til refleksion og masser af muligheder for at skabe nye venskaber.

Vi lægger hverdag, mobiltelefoner, lektier og skole bag os og drager nordpå. Her danner ’Rondane Friluftssenter Rondetunet’ ved Rondane Nationalpark i Norge rammen om vores camp, hvor vi gennem bevægelse, sjove og reflekterende aktiviteter og gode samtaler bl.a. skal undersøge:

  • Kan vi bevæge os 75 km på 6 dage – uden hjul?
  • Har vi mere potentiale end vi tror – og hvordan bruger vi det?
  • Kan vi overleve 6 dage uden mobil?
  • Kan norsk natur, snobrød og spaghetti bolognese betegnes som et liv i luksus?
  • Hvordan sætter vi kursen – og når i mål (uden en GPS)?

Formålet med Camp Mindstone er kort og godt, at du skal lære dig selv bedre at kende, få nye venner og mest af alt en oplevelse for livet.

Programmet er sammensat af sjov og anderledes undervisning i personlig udvikling, masser af vandring og bevægelse i naturen (hvor alle kan være med), hygge, bål, madlavning – og tid til at slappe af med de andre deltagere. Vi bor i hytter på Rondetunet.

Campen foregår lørdag d. 7. til lørdag d. 14. juli 2018 i Rondane Nationalpark i Norge. Der er plads til max 14 deltagere og det koster 1.500 kr. at deltage, som dækker transport, undervisning, overnatning og forplejning.

Tilmelding foregår direkte til elevsekretær Lotte Stellander – enten ved at gå forbi kontoret eller sende hende en mail på fglks@frsgym.dk.

Har du spørgsmål til campen, er du meget velkommen til at kontakte underviseren Ulla Holtze på tlf. 2615 1809.