’Studieliv uden stress’ – hold hjernen i mental topform

Rastløshed, manglende overblik og rigtig mange ”skal, bør og burde”-tanker. Online 24/7. Overspringshandlinger. For lidt tid. For mange krav. For lidt søvn...

Alt dette gør din hjerne forpustet. Og en forpustet hjerne har begrænset adgang til kreativitet, indre ro og balance. Men det betyder også begyndende stress og en negativ tankespiral, som tærer på din indlæring, din selvtillid og dit gode humør.

Dette kursus er meget praktisk baseret og giver dig indblik i dit eget stressniveau. Udover at få en konkret forståelse af begrebet stress, herunder stresssymptomer og stressfaktorer, får du en række brugbare redskaber til at forebygge og tackle stress i din hverdag.

Kurset ledes af stresscoach Ulla Holtze i samarbejde med mindfulness-instruktør og psykomotorisk terapeut Henriette Tybjerg og foregår eksternt et hyggeligt sted i nærheden af Frederikssund.

Forbered dig på 1 lærerig dag i en mindful og hyggelig atmosfære med masser af stof til eftertanke. Dagen giver ’lovligt fravær’.

Der er plads til max 16 deltagere – og det er gratis at deltage

Fredag d. 3. november fra kl. 8.30-20.30

NB! Afholdes i Rejsestalden i Jægerspris

Tilmelding foregår direkte til elevsekretær Lotte Stellander – enten ved at gå forbi kontoret eller sende hende en mail på fglks@frsgym.dk.

Har du spørgsmål til kurset, er du meget velkommen til at kontakte underviseren Ulla Holtze på tlf. 2615 1809.